febr.

5

2021

La bombolla de la Martina, també a RTVVilafranca

Si la setmana passada era la Trini Bové i l’Associació Autisme amb futur qui sortia a RTVVilafranca, aquesta vegada ha sigut el torn de la Maria Parés, també de la Comissió Inclusió.

El programa ‘Quedem al Vinseum’ ha parlat de La Bombolla de la Martina, que va començar sent un blog i ara és tot un perfil “influencer” d’Instagram. Al perfil @labombolladelamartina, la família Rafecas Parés explica el dia a dia de la seva filla gran, la Martina, alumna del Baltà. La seva és una història de superació, com bé afirmen a Penedès Televisió, i fent-la pública donen a conèixer la malatia rara que pateix la Martina i ajuden a altres famílies que puguin estar en situacions similars.

Ho expliquen ells mateixos al web: “Són molts els aspectes externs o condicionants que ajuden a la Martina a tirar endavant. Us els volem explicar, volem que sapigueu tot el que comporta patir aquesta malaltia i com de lluitadora i valenta és la nostra filla. No pretenem amb això donar pena, tot el contrari. Podriem dir que hi ha certs aspectes de la evolución pscico-motriu que un nen o nena fa quan creix que per a la Martina són quelcom més que un repte. Ens sentim molt estimats i recolzats per molta gent que ens estima i estima la nostra filla. Aquesta evolució, lenta però constant, i aquests reptes que mica en mica va assolint la Martina, provoquen en nosaltres grans esclats de joia i alegria. Els volem compartir amb tots vosaltres com a agraïment al vostre recolzament”.

Podeu veure el programa en aquest enllaç, la Bombolla de la Martina surt al minut 28:50. I sobretot, sobretot, no deixeu de seguir el seu perfil d’Instagram, que tot sovint hi apareix El Baltà!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *