gen.

31

2021

Trini Bové, de la Comissió Inclusió, a RTVVilafranca

La nostra companya Trini Bové, una de les impulsores de la Comissió Inclusió recentment creada i vocal i coordinadora de l’Associació Autisme amb Futur, parla a RTVVilafranca sobre les necessitats i les expectatives de les famílies amb infants amb TEA (Transtorn Espectre Autista), així com de les dificultats d’aprenemtatge que presenten aquests infants. Dificultats, en tot cas, que es poden minimitzar, i fins i tot vèncer, amb una bona coordinació entre escola, famílies i terapeutes.

Autisme amb Futur treballa per oferir acompanyament a les famílies, assessorar-les en la dificil interacció amb les administracions i la lluita per fer prevaldre els drets de les persones diagnosticades amb TEA. Ofereix també formaciço i acompanyament psicològic a infants i familiars.

L’entrevista es va emetre el passat divendres 29 de gener, dins del Magazin ‘Quedem al Vinseum’. La podeu recuperar en aquest enllaç.

 

  1. […] la setmana passada era la Trini Bové i l’Associació Autisme amb futur qui sortia a RTVVilafranca, aquesta vegada ha sigut el torn de la Maria Parés, també de la Comissió […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *