set.

9

2019

Noves contrasenyes

Per tal de millorar la protecció del dret d’imatge dels infants de l’escola, des del curs passat per entrar a l’apartat Àlbum de fotos del web de l’Ampa es necessita contrasenya. De la mateixa manera, l’apartat A l’aula del web de l’escola també està protegit, restringint l’accés només a les famílies de l’escola.

Les contrasenyes es canvien periòdicament. En breu rebreu un correu electrònic informant de les noves claus.

Si per algun motiu no rebeu el correu o, com passa a les millors famílies, un dia no recordeu la contrasenya, només cal contacteu amb nosaltres que us la tornarem a indicar (havent comprovat prèviament que sou família del Baltà, evidentment).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *