maig

26

2019

Protegim les imatges del web

Seguint la línia de l’escola, des de l’AMPA també volem millorar la protecció dels drets d’imatge dels nostres fills i filles. És per això que hem fet uns petits canvis al nostre web. Si hi entreu, veureu que hem creat un nou apartat que es diu “Àlbums de fotos”. Allà hi posarem totes les galeries d’imatges dels actes i esdeveniments que organitzem des de l’AMPA i només hi podran accedir les famílies sòcies. Us enviarem un correu electrònic amb una contrasenya; introduint-la allà on ho demana, podreu accedir a l’apartat i remenar pels diferents àlbums que hi ha publicats.

Totes les imatges estan allotjades a Flickr, una plataforma que permet configurar al detall el nivell de privacitat de les imatges que s’hi allotgen. Les nostres no es poden trobar ni a través de Google ni de cap altre buscador, i només hi té accés aquella persona que en té l’enllaç directe; és a dir, que hi ha pogut entrar a partir del web de l’AMPA i amb contrasenya.

Si, com passa a les millors famílies, un dia no recordeu la contrasenya, només cal contacteu amb nosaltres que us la tornarem a indicar (havent comprovat prèviament que sou família del Baltà, evidentment).

  1. […] tal de millorar la protecció del dret d’imatge dels infants de l’escola, des del curs passat per entrar a l’apartat Àlbum de fotos del web de l’Ampa es necessita contrasenya. De la […]

  2. Hola soy la madre de saad houdaifa quero entrar para ver fotos no mi acuerdo la cotraseña

  3. Hola soy la madre de saad ajchen houdaifa quería entrar para ver imágenes no tengo contraseña gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *