maig

27

2019

El 10 de juny comença la jornada intensiva

L’equip directiu de l’escola ha enviat avui mateix un correu a totes les famílies anunciant que el proper dia 10 de juny comença la jornada intensiva.
Què vol dir això? Doncs que l’horari lectiu serà de 9h a 13h.

Durant la jornada intensiva, l’AMPA segueix oferint el servei de menjador. Així, les famílies dels nens i nenes que es queden a dinar els haureu de venir a buscar a partir de les 15h i com a molt tard fins a les 15:30h.

Recordeu, també, que durant aquest període oferim el Casalet “Les Tardes del Mes de Juny”, per aquelles famílies que necessiten conciliar vida laboral i familiar. Seran tardes intenses plenes d’activitats, jocs i diversió. L’horari del Casalet és de 15:30 a 17h i teniu tota la informació, així com el programa d’activitats, explicats aquí.

No us adormiu que la data límit d’inscripció és el 31 de maig!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *