maig

9

2019

Casalet ‘Les tardes de juny’

Famílies, el temps passa que no vegis… un dia celebres Nadal i l’endemà ja estàs pensant en què faràs a l’estiu. I… què farem a l’estiu? Doncs per començar, quan l’escola comenci la jornada intensiva, el dilluns 10 de juny, les tardes s’ompliran d’activitats esportives, activitats creatives, jocs (tradicionals o originals) i gimcanes!

És el Casalet, són LES TARDES DEL MES DE JUNY!

Quan passa això?
Del 10 al 21 de juny, de 15.30 a 17h.

Quant val?
El preu per a les famílies sòcies de l’AMPA és de 35€ i per a les no sòcies, 50€

Com es pot fer la inscripció?
A l’apartat ‘Documents’ d’aquest web trobareu la butlleta d’inscripció; us l’heu de descarregar (també ho podeu fer clicant aquí), omplir les dades que es demanen i fer-la arribar a l’AMPA juntament amb el comprovant de l’ingrés bancari abans del 31 de maig.
Ens la podeu fer arribar portant-la al despatx en horari d’atenció a les famílies (consulteu-lo aquí), o bé, deixant-ho a la bústia de l’AMPA en un sobre tancat amb el nom de la família
*La realització d’aquesta activitat està sotmesa a un mínim d’inscripcions. En cas de no tenir un mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anular-la.

I en què consisteix el Casalet?
Bàsicament en pasar-ho bé! I només cal mirar la programació d’activitats per tenir clar que la diversió està assegurada:

I si tinc més dubtes?
Doncs ens truques (93 890 43 63), ens escrius (activitats@ampabalta.cat) o ens passes a veure!

  1. […] és de 15:30 a 17h i teniu tota la informació, així com el programa d’activitats, explicats aquí. No us adormiu que la data límit d’inscripció és el 31 de […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *