maig

21

2019

Avui, reunió informativa Casal d’Estiu 2019

Famílies!
Us recordem que avui dimarts 21 d’abril, a les 19h, tindrà lloc a l’Escorxador la reunió informativa sobre el Casal d’Estiu d’enguany.
En aquesta reunió s’explicaran els objectius i el funcionament del Casal, es presentarà la programació, s’explicarà com cal fer les inscripcions i es resoldran tots els dubtes que puguin tenir les famílies.

Recordem que, en el cas del Baltà, aquest any el Casal d’Estiu tindrà una particularitat important: no es podrà fer a les instal·lacions de l’escola, ja que aquesta estarà en obres, sinó que es farà a les instal·lacions de l’Institut Milà i Fontanals.

Trobareu el díptic informatiu i la butlleta d’inscripció al Casal a l’apartat Documents d’aquesta pàgina web.

  1. […] dimarts, 21 de maig, aprofitant l’avinentesa que ens havíem de trobar a l’Escorxador per a la reunió informativa del Casal d’Estiu, els nois i nois de sisè que van col·laborar a les paradetes solidàries de Sant Jordi van fer […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *