abr.

15

2019

Estiu d’obres a El Baltà: el Casal d’Estiu es trasllada al Milà i Fontanals

El proper 23 d’abril comença el període d’inscripcions al Casal d’Estiu que el Consell Esportiu de l’Alt Penedès organitza conjuntament amb l’AMPA i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca. Aquest any porta per títol ‘La Gran Travessia‘ i oferirà tallers, jocs , esports, gimcanes i excursions entorn a aquest emocionant eix temàtic.

Aquest estiu, però, a la nostra escola s’hi ha de fer obres. I és per això que El Baltà no podrà acollir el Casal a les seves instal·lacions. Però no patiu, que no es quedem sense Travessia. El Casal d’Estiu del Baltà es farà a les instal·lacions de l’Institut Milà i Fontanals. Les condicions seran les mateixes, només canvia la ubicació i, per qüestions logístiques, el servei de menjador. Les instal·lacions del Milà i Fontanals no permeten oferir dinar, així que els nens i nenes del Casal del Baltà que es facin ús del servei de menjador aniran a dinar a l’Escola Estalella i Graells, acompanyats dels monitors i monitores.

Disculpeu les molèsties que aquests canvis puguin ocasionar; les obres s’han de fer i resulta evident que cal fer-les en període de vacances, per no afectar al desenvolupament normal del curs escolar. De totes maneres, res no farà que el Casal Lúdic Esportiu ofereixi diversió assegurada, emoció sense límits i un espai per a créixer i compartir… els estius són això!

En seguirem informant, i si teniu qualsevol pregunta contacteu amb nosaltres sense dubtar-ho (activitats@ampabalta.cat). De moment, i per anar fent boca, us indiquem les informacions més importants:

Reunió informativa general:
dimarts 21 de maig, a les 19h, a l’Escorxador

– Període d’inscripcions:
del 23 al 14 de juny. El Casal s’ofereix a vàries escoles públiques de Vilafranca; l’alumnat de cada centre té preferència d’inscripció al casal de la seva escola del 23 d’abril al 23 de maig.

– Dates i preus:
consulteu el tríptic (el podeu descarregar en pdf aquí)

– Horaris:
de 9h a 13h. Amb servei d’acollida de 8:30 a 13:30 i opcions de servei de menjador i activitats de tarda fins a les 16h (amb un mínim d’inscripcions)

– Com inscriure’s:
cal omplir la butlleta d’inscripció (la trobareu a l’apartat de Documents) i portar-la juntament amb el comprovant bancari del pagament i la fotocòpia de la targeta sanitària CatSalut a l’escola o al Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

  1. […] que, a causa de les obres que es faran aquest estiu al nostre centre, el Casal del Baltà tindrà lloc a l’Institut […]

  2. […] Famílies! Us recordem que avui dimarts 21 d’abril, a les 19h, tindrà lloc a l’Escorxador la reunió informativa sobre el Casal d’Estiu d’enguany. En aquesta reunió s’explicaran els objectius i el funcionament del Casal, es presentarà la programació, s’explicarà com cal fer les inscripcions i es resoldran tots els dubtes que puguin tenir les famílies. Recordem que, en el cas del Baltà, aquest any el Casal d’Estiu tindrà una particularitat important: no es podrà fer a les instal·lacions de l’escola, ja que aquesta estarà en obres, sinó que es farà a les instal·lacions de l’Institut Milà i Fontanals. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *