nov.

14

2018

T’esperem a l’Assemblea General!

El proper dilluns 26 de novembre, a les 17:00h al menjador de l’escola, celebrarem l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA.

És la nostra cita anual amb les famílies i l’objectiu de la trobada és explicar-vos què hem fet aquest any  i presentar-vos les idees que tenim per l’any que ve.
I escoltar-vos, sobretot. Us presentarem el nou pressupost, així com el projecte pel nou any, per sotmetre-ho a votació i recollir les vostres propostes.

Volem parlar, també, del nou decret de menjador que està preparant la Generalitat i sobre el que ja us hem anat informant en aquest web.

Enguany, a més, l’Assemblea servirà per donar les gràcies per la bona feina feta als membres de la Junta que arriben al final del seu mandat i presentar el nou equip. Un nou grup de mares i pares agafem el relleu i us volem explicar qui som.

L’Assemblea serà un bon moment per a coneixe’ns i perquè ens pugueu plantejar els vostres dubtes o suggeriments. I les portes segueixen obertes: si voleu col·laborar en alguna comissió, tothom serà benvingut!

Per tal de facilitar la conciliació familiar, oferim servei d’acollida gratuït per a les famílies sòcies. Si voleu fer ús d’aquest servei, cal que ens ho comuniqueu abans del dimecres 21, enviant un correu electrònic a l’adreça ampa@ampabalta.cat, indicant el nom i curs dels vostres fills i filles.

Apunteu-vos-ho a l’agenda: dilluns 26 ens veiem!

  1. […] any, com ja sabeu, l’Assemblea tindrà lloc el proper dilluns 26 de novembre a les 17:00h al menjador de […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *