nov.

20

2018

De què parlarem a l’Assemblea General?

L’Assemblea General Ordinària de l’AMPA és la cita anual de l’entitat amb les famílies sòcies. Tot i que estem disponibles per a atendre qualsevol dubte, escoltar qualsevol suggeriment, oferir qualsevol explicació o debatre qualsevol qüestió, durant tot l’any; l’Assemblea General és el moment d’explicar el que hem fet durant el curs anterior i exposar el que volem fer a partir d’ara. Explicar-ho, compartir-ho i decidir-ho plegats.
I és per això que és important que vingueu! L’AMPA som tots i totes!

Aquest any, com ja sabeu, l’Assemblea tindrà lloc el proper dilluns 26 de novembre a les 17:00h al menjador de l’escola, i l’odre del dia previst serà el següent:

1- Lectura i aprovació de l’acta anterior
2- Presentació de la memòria d’activitats 2017-2018
3- Presentació i aprovació de l’estat econòmic del curs 2017-2018
4- Renovació de la Junta i comissions. Presentació i aprovació
5- Presentació del projecte 2018-2019
6- Presentació i aprovació del pressupost del curs 2018-2019
7- Informacions en relació al nou decret de menjador de la Generalitat
8- Precs i preguntes

Al despatx de l’AMPA teniu a la vostra disposició tota la documentació, per si voleu consultar-la abans del dia de l’Assemblea (consulteu aquí els nostres horaris).

I no patiu, serà una trobada amena! L’objectiu principal és presentar el nou equip, animar a la col·laboració de les famílies i escoltar totes les vostres propostes!

Recordeu que oferim servei d’acollida gratuït per a les famílies sòcies de l’AMPA (aviseu-nos per correu electrònic si teniu pensat fer-ne ús: ampa@ampabalta.cat).

Ens veiem el 26N!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *