nov.

17

2021

La Comissió Inclusió suma

La Comissió Inclusió ha fet un pas endavant més i ens hem presentat “oficialment” a les famílies. Amb la voluntat de sumar i implicar a tota la comunitat educativa en aquest camí que hem de fer conjuntament, la reunió de presentació va servir per a explicar d’on venim, reflexionar sobre cap a on hem d’anar, intercanviar opinions i consensuar objectius. 

Volem agrair a totes les famílies que vau assistir a la trobada i animar a la resta a estar pendents dels passos que anem fent, així com contactar amb nosaltres si voleu aportar les vostres idees, afegir-vos al grup o fer-nos arribar qualsevol dubte o inquietud. Ens trobareu sempre a inclusio@ampabalta.cat. 

Vam prendre notes de tots els aspectes que van sortir a la conversa i n’hem fet un petit resum en forma de vídeo: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *