jul.

1

2021

Gràcies, equip directiu!

Carta de l’AMPA al Paton, l’Àgueda i la Marta:

Si et fiques en una AMPA, no ens enganyem, és perquè algú t’hi embolica. Perquè algú et diu va, que ens falten mans i s’ha de fer això i allò, i com que tu ja ets d’aquelles persones a qui costa poc enredar amb promeses de millorar el món, doncs no te n’adones que ja hi ets.

I si vas a petar a l’AMPA del Baltà, ja l’has cagat. Perquè la cosa no quedarà en muntar una rua de Carnaval i organitzar una parada de roses de paper per Sant Jordi. No. Al Baltà passen coses. Hi ha unes ganes reals de millorar contínuament. I això neix als despatxos sense portes de l’equip directiu i s’escampa com un virus pel claustre, els i les membres de l’AMPA i la resta de les famílies de l’escola. És diferent de la resta, aquest virus, i el contrau només qui vol.
Nosaltres tenim la sort d’haver-nos encomanat. Ens hem encomanat de la vostra energia, la vostra passió, la vostra exigència i la vostra estima cap a un projecte que heu fet créixer, lluitant, fins a convertir-lo en l’escola que tenim ara.

Per això us volem donar les gràcies de tot cor. Per no defallir, per donar suport incondicional a idees esbojarrades (un pla de menjador amb una psicòloga? Una comissió per treballar la inclusió amb mares? On s’és vist!) i per ser-hi sempre.

No marxeu lluny, que us voldrem tenir a mà.
Moltes, moltes, gràcies i molta sort en la nova etapa.

 

L’AMPA del Baltà
Vilafranca del Penedès, 29 de juny de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *