març

16

2021

La Comissió Inclusió, finalista dels Premis aFFaC!

El projecte de la Comissió Inclusió de la nostra escola és finalista als Premis aFFaC en la categoria ‘Transformem la societat’. Ara, d’entre els finalistes de cada categoria, cal seleccionar els guanyadors… i es fa a partir dels vots que rebin a la pàgina web. Per tant, famílies, amics, i amigues d’El Baltà… tothom a votar!

Què són els Premis aFFaC
Son uns guardons consolidats amb els quals es vol reconèixer les accions educatives i participatives de les AFA associades, amb la intenció d’incentivar-les i permetre l’intercanvi d’experiències.
El motiu d’aquest certamen és la certesa que, en moltes associacions, s’estan duent a terme experiències molt valuoses que poden servir de model per a altres AFA. Tots aquests projectes, molt diversos, comparteixen un tret característic: fomenten l’educació pública, de qualitat, equitativa, inclusiva, gratuïta, democràtica, intercultural, feminista i ambientalment sostenible.

Quin projecte presentem?
Presentem la Comissió Inclusió. L’objectiu d’aquest grup de treball és treballar i col·laborar amb l’escola per aconseguir una educació inclusiva de qualitat, entenent aquesta com la capacitat de potenciar i valorar la diversitat (comprenent i protegint les particularitats), promoure el respecte i el dret a ser diferent, la qual cosa implica aprendre a viure amb els altres, i garantir la participació de tots i totes, en els processos educatius. Fent explícit així els drets de tots els infants i de les seves famílies.

A quina categoria optem?
A la de ‘Transformem la societat’. En aquesta ategoria es valoraran projectes que, de manera especial, incideixin a transformar la societat. Exemples: projectes d’economia social i solidària, que treballin per la igualtat de gènere, pel col·lectiu LGTBI+, que fomentin el feminisme, la sostenibilitat ambiental i l’educació pública de qualitat, equitativa i inclusiva.

I el més important: com es vota?
Molt fàcil.
1. Entreu a la web dels premis, a l’apartat de Votacions 2021. L’enllaç directe és aquest:
https://premisaffac.cat/votacions-premis-affac/

2. Voteu un projecte de cada categoria. No podeu deixar cap categoria en blanc, és obligatori votar un projecte de cada o no comptabilitza el vot. Si cliqueu sobre el títol del projecte accedireu a la seva descripció. No us volem condicionar el vot, això mai, PERÒ A LA CATEGORIA DE ‘TRANSFORMEM LA SOCIETAT’ VOTEU AL BALTÀ.

 

Estem molt orgullosos i orgulloses d’haver quedat finalistes. I si guanyem, els diners ens aniran molt i molt bé per tirar endavant projecte molt interessants que tenim en ment.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *