gen.

11

2021

Els Reis ens han portat… la Comissió Inclusió!

El regal que amb més il·lusió hem obert aquestes festes a la Junta de l’AMPA ha estat, sens dubte, el de la nova comissió que passa a formar part del nostre equip i que neix per fer del Baltà una escola encara millor de la que és ara: la Comissió Inclusió.

La idea sorgeix de quatre famílies del Baltà que, a finals de l’any passat, es van posar en contacte amb la direcció de l’escola i amb l’AMPA per fer una proposta: crear una comissió de treball per treballar la inclusió al Baltà. Vam rebre la proposta amb els braços oberts i a l’Assemblea General del mes de desembre es va constituir oficialment la Comissió Inclusió, que s’integra dins la Junta de l’AMPA.

A partir d’aquí comencem un camí, segurament llarg, possiblement amb esculls a superar, però un camí que farem junts, escola, AMPA i famílies, i que de ben segur que ens portarà cap a un món millor. L’objectiu el tenim clar: arribar a treure l’adjectiu a l’expressió “escola inclusiva”. Treure’l perquè resulti ja redundant, perquè sigui evident que una escola, si no és inclusiva, no és escola.

Hem creat un apartat en aquest web per explicar amb tot detall els objectius i els serveis de la Comissió Inclusió. Us convidem a visitar-lo i, sobretot, us convidem a contactar amb nosaltres, ja sigui per demanar assessorament, plantejar alguna demanda o, simplement, crear xarxa.

Ens trobareu, sempre, darrera de l’adreça electrònica inclusio@ampabalta.cat.

Volem fer xarxa i visibilitzar la diversitat.
Volem que t’hi uneixis!

P.D. Un agraïment especial a l’Eloi Botey per dissenyar-nos aquest logo tan xulo que tenim.

  1. […] us informàvem en l’última entrada, alguns dels objectius de la Comissió Inclusió és oferir assessorament, visibilitzar la […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *