des.

16

2020

Sondeig sobre la Jornada Contínua

(Díptic informatiu en català | Díptico informativo en castellano | Díptico informativo en árabe)

A l’Assemblea General de l’AMPA que vam celebrar el passat 10 de desembre, un dels punts que vam tocar va ser la presentació de la Plataforma per a la Jornada Contínua a Catalunya. Donat l’interès que aquest tema desperta en vàries famílies de l’escola, s’ha creat una nova comissió dins de l’AMPA per tal de mantenir-nos informats d’aquest tema. És la Comissió Jornada Contínua i la seva adreça electrònica, per si us hi voleu posar en contacte o teniu qualsevol dubte, és: jornadacontinua@ampabalta.cat

Al web de l’AMPA anirem publicant les informacions que ens facin arribar des d’aquesta comissió. De moment, el més urgent, és el sondeig que ha organitzat la Plataforma a nivell de tot Catalunya. L’objectiu és conèixer que n’opinen les famílies i la data límit per a participar al sondeig és el proper 21 de desembre.

La Plataforma vol conèixer totes les opinions, siguin a favor o en contra; és per això que us animem a respondre el qüestionari. El trobareu aquí.

 

En què consisteix la jornada contínua?
La Jornada Continua només és una reestructuració de l’horari lectiu a Infantil i Primària, que en cap cas afecta a l’hora de sortida per aquelles famílies que volen mantenir-la a les 16.30h, però sí permet que els alumnes que no es quedin al menjador surtin a les 14h sense haver de tornar a l’escola a la tarda.

El següent vídeo de presentació de la Plataforma ho explica amb més deteniment:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *