oct.

1

2020

A l’AMPA hi faltes tu

Famílies, us necessitem.
A una AMPA, en temps de pandèmia, se li multiplica la feina exponencialment. I ens falten mans. És per això que fem aquesta crida i animem, a tots aquells pares i mares que vulguin col·laborar a tirar endavant els serveis i les iniciatives que promovem des de l’AMPA, a contactar amb nosaltres.

Si teniu poca disponibilitat, us podeu apuntar a alguna comissió de treball i aportar el vostre granet de sorra des d’allà. I si hi podeu dedicar una mica més de temps, ens agradaria ampliar el nombre de membres de la Junta per tal de poder repartir-nos més la feina i, així, arribar a tot arreu. La nostra canalla s’ho mereix més que ningú, aquest any!

Som un equip molt unit, hi ha molt bon ambient i molt bona sintonia amb la direcció i el claustre de l’escola. Hi ha feina, no us enganyarem, però és gratificant. Perquè a El Baltà estem fent les coses bé, tot i els temps difícils que corren, i saber-te còmplice d’aquesta aventura és una sensació molt agradable.

Interessats, interessades, contacteu amb nosaltres i us explicarem amb tot detall, i sense compromís, què implica apuntar-se a l’equip. Tenim moltes idees al cap i moltes ganes de tirar-les endavant!

Ens trobeu a junta@ampabalta.cat o al 605 20 30 62.

Fins aviat!

  1. Hola buenos días os quiero informar de que el tema de la piscina está mal gestionado ya que si los niños tienen que salir con prisas mojados y el otro di uno con chanclas de piscina hay que mirar este tema de silucionarlo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *