set.

29

2020

Dijous 1 d’octubre, reunió informativa extraescolars

Les activitats extraescolars que oferim a El Baltà (podeu veure quines són, aquí) comencen la primera setmana d’octubre. I això és ja, la setmana que ve.
La bona notícia és que encara ets a temps d’apuntar-t’hi!

Per explicar el funcionament i resoldre dubtes, aquest dijous 1 d’octubre, a les 19h, farem una reunió telemàtica (l’enllaç per a assistir-hi és aquest: https://meet.jit.si/ReunioBaltaElias) on us ho explicarem tot i pararem especial atenció a les novetats d’enguany. Els responsables de Robotix, l’activitat on s’aprèn robòtica tot jugant, també assistiran a la reunió i ens explicaran en què consisteix la seva proposta.

Vine a provar si t’agrada
Com que sabem que la decisió d’escollir entre una oferta tan magnífica no és fàcil, oferim la possibilitat de venir a provar de manera gratuïta una sessió de l’extraescolar que vulguis. Si vols, només cal que ens avisis amb antelació escrivint un correu electrònic a activitats@ampabalta.cat.

I inscriu-t’hi!
I quan ja ho tinguis clar, et descarregues el full d’inscripció (el pots trobar aquí) i ens el fas arribar a la mateixa adreça electrònica (activitats@ampabalta.cat). T’hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *