jul.

27

2020

Informacions importants

Heu estat al cas del canal Telegram de l’escola? Us resumim les informacions importants que ens han anat enviant l’equip de mestres:

DESPESES
El Consell Escolar ja ha aprovat les despeses del curs vinent:
– La partida de material s’ha reduït per segon any consecutiu en 5€.
– La partida d’activitats és diferent per a cada curs. Els preus de les sortides són orientatius i podran variar en funció dels alumnes que hi assisteixin.
– La partida de socialització per a l’alumnat de 1r a 6è és de 57€ i la cobra l’AMPA. Aquesta xifra es correspon als següents conceptes:
Socialització (revistes, llibres de lectura en totes les llengües, material manipulatiu, projectes de treball): 30€
Agenda: 6,20€
Material d’enriquiment de la competència matemàtica Innovamat: 20,80€

PAGAMENT
El pagament s’ha de fer abans del 4 de setembre.
En el cas de les partides que corresponen a l’escola (material i activitats), cal mirar el full de regularització que us va enviar el vostre tutor o tutora pel Telegram i pagar la diferència de la primera quota fent l’ingrés al compte de l’escola o en efectiu a secretaria. Aquelles famílies que teniu domiciliació bancària, tingueu en compte que es girarà la primera setmana de setembre.
En el cas de la partida de socialització (57€) cal fer l’ingrés al compte de l’AMPA o en efectiu al despatx, en horari d’atenció a les famílies.

REUNIÓ INFORMATIVA
El pròxim 2 de setembre hi haurà una reunió informativa a través de Youtube. A finals d’agost ens enviaran un recordatori amb l’horari i l’enllaç de la reunió.

PROJECTE + MÚSICA
Lamentem comunicar que el proper curs, a causa de la situació sanitària, no es farà el projecte + Música dels alumnes de 3r a 6è.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *