28
2020La recepta de pa d’en Gabriel Palou
Bon dia!
Gabriel Palou, de P4, vol compartir amb vosaltres la seva recepta de pa i crema d’avellanes i xocolata.
Pel pa, cal barrejar a parts iguals farina de força amb farina integral, llevat de forner, una mica de sal i una mica d’aigua. Cal barrejar-ho tot amb una cullera i després, deixar-ho reposar durant mitja hora.
Després de plegar el pa sobre si mateix vàries vegades en una superfície enfarinada, s’ha de fer una bola i deixar reposar de nou unes 2 hores. Repetir aquest pas un altre cop i deixar reposar de nou fins que pugi el pa. Llavors, posar el pa a una safata.
Escalfar el forn fins els 250º i introduir el pa juntament amb un recipient amb aigua per crear vapor durant 15 minuts. Després, cal baixar la temperatura als 200º durant 30-45 minuts.
Mentrestant es forneja el pa, anem fent la crema d’avellanes. Barregem avellanes torrades, xocolata en pols, oli, dàtils i una mica d’aigua.
Quan el pa ja està llest, el deixem refredar i a menjar!
Una abraçada a tots!
#ConfinamentBaltà