març

17

2020

Idees per a sobreviure amb èxit al confinament

Portem ja uns quants dies de confinament forçat a casa per la crisi del Coronavirus i les idees de coses a fer amb els nens i nenes potser ja comencen a escaquejar. És per això que ens proposem, en aquest post, oferir-vos algunes de les moltes idees que corren per la xarxa i animar-vos a compartir les vostres ocurrències amb nosaltres. Actualitzarem aquest article dia a dia per ajudar-nos entre totes i tots i fer d’aquesta experiència que ens ha tocat viure una experiència d’aprenentatge!

1- El Diari de l’Educació ha publicat un article amb 21 idees creatives (i educatives) per fer amb nens i nenes a casa. És un recull ampli i molt interessant, amb propostes que de ben segur us agradaran! Clica aquí per accedir-hi.

2- Sessions gràtis de Zentangle cada dia a les 17:30 a instagram. Zentangle és una tècnica de meditació a través del dibuix i la creativitat. Clica aquí per a més informació.

3- Totes les idees del món per fer manualitats. El canal d’instagram Manualitatsinfantils està fent un recull que està causant furor.

4- Exercicis per no perdre la forma! La Carmen, mare de l’Ian i en Neizan i propietària de Carmenfit Terapèutic ofereix, al seu canal d’Instagram, sessions d’exercicis aptes per a fer amb els fills i filles.

5- La cosina de la Violeta i l’Adrià ha passat el matí fent casetes, jugant a fet i amagar i fent ioga!  Ho veureu aquí.

7- Pancartes d’ànims i amb missatges importants per aquests dies. Com les que han fet l’Èrika, en Jan o el Gerard.

8- Els germans Burdgos juguen a hòquei al garatge de casa!

9- En Noa en i en Lluc fan ioga i circuits

10- Al web de música de l’escola hi trobareu molts recursos musicals!

11- I MOLT MÉS AL NOSTRE CANAL D’INSTAGRAM


I vosaltres, què esteu fent a casa?
Expliqueu-nos-ho enviant un text o una foto a ampa@ampabalta.cat.

  1. […] aquest article que publicàvem l’altre dia trobareu alguns recursos interessants, al web de l’escola en […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *