març

23

2020

Els Pitinaps prenen la redacció de Cavall Fort

Ens arriben notícies de Cavall Fort i el Tatano, les revistes a les que estem subscrits a l’escola. Resulta que els treballadors i treballadores no hi son, estan confinats a casa seva per precaució davant del Coronavirus, però ens avisen que els Pitinaps estan sols a la redacció i estan fent de les seves! Salten i ballen per damunt les taules, fan manualitats amb qualsevol paperot que troben i aprofiten el que hi ha a la nevera per a fer pastissos. Ah, i diuen que cada dia, abans d’anar dormir, escolten un audioconteÉs tota una aventura veure’ls en directe!

 

Entreu al web de Cavall Fort i mireu quantes activitats que us proposen!
I una bona opció per a no perdre’n detall, és seguir-los per Twitter, per aquest canal us aniran avisant de les novetats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *