gen.

11

2020

Has vist el nou mural de la plaça de la Sardana?


El proper diumenge 19 de gener l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Sant Julià ens convida a la seva Jornada de Portes Obertes. Serà a partir de les 11 del matí a la plaça de la Sardana i hi haurà un munt d’activitats! Sardanes, balls de saló, concert de gralles, ball de l’Àliga i l’Aligueta Tramuntana, exposicions, presentació del nou mural de la façana, vermut popular… No us ho podeu perdre!

  1. […] Aquest diumenge 19 de gener, l’Àliga de Sant Julià i l’aligueta Tramuntana tornaran a ballar! Serà a la Jornada de Portes Obertes de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Julià on, a més de descobrir el nou mural de la plaça de la Sardana, hi haurà moltes més activitats. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *