oct.

16

2019

Divendres 18, vaga general

Com ja sabreu, el proper divendres 18 d’octubre hi ha convocada una vaga general. Des de l’equip directiu de l’escola ens informen que, en previsió que aquesta vaga pugui ser secundada per gran part dels docents del nostre centre, no podran garantir el funcionament normal de les activitats lectives.

Per part de l’AMPA oferim serveis mínims d’acollida i menjador. Sobretot cal recordar que si algun infant usuari habitual del servei de menjador té previst secundar la vaga i no assistir a l’escola, cal que ens avisi amb antel·lació (abans de les 9.30h del mateix divendres); en cas contrari, tal i com defineix la normativa, s’haurà de pagar el servei sencer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *