oct.

17

2019

Campanya de recollida de roba i calçat

Una vegada més El Baltà col·labora a la recollida de roba i calçat que organitza l’ONG Global Humanitària i l’empresa Glorr.

Aquests dies veureu que la canalla porta a casa una bossa per a posar-hi tota aquella roba o calçat que ja no feu servir. Les bosses plenes les hem de deixar sota de l’escala de l’edifici de primària. Tenim de temps fins el dimecres 23 d’octubre al matí. Si us plau, no porteu bosses fora d’aquesta data de termini, ja que llavors no les podrem fer arribar a on toca.

Es tracta d’una campanya que s’emmarca dins del projecte de desenvolupament en els centres educatius de tot el territori nacional, assistint al menors i les famílies que es troben en una situació de precarietat econòmica o d’exclusió social. La roba obtinguda es destina a l’ajuda de nens necessitats del nostre país: programes d’atorgament de beques a l’estudi, ajudes per a l‘adquisició de material escolar, beques de menjador i beques per al transport, així com el lliurament directe de roba de vestuari obtingut mitjançant les campanyes de recollida de roba usada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *