set.

17

2019

Els menús, online

Avís a les famílies usuàries del servei de menjador: hem decidit que, per motius ecològics i d’estalvi, aquest curs ja no repartirem els menús del mes en paper. Els podreu consultar puntualment al web de l’AMPA (el destaquem a portada i està sempre a l’apartat de ‘Documents‘) o a les nostres xarxes socials (el compartim per Facebook i Instagram a principis de cada mes). L’enviarem també per correu electrònic als subscriptors del nostre butlletí.

Les famílies que el vulguin tenir imprès, se’l podran descarregar i imprimir elles mateixes o bé, si ho prefereixen, acostar-se al despatx de l’AMPA en horari d’atenció a les famílies i demanar una còpia.

De moment, el menú del mes de setembre el trobeu aquí.

  1. Hola!
    Teniu el menú del mes d’Octubre?
    Gracies

  2. Estic molt agraïda de la gestió del menjador, però seria possible tenir els menús amb més antelació? Suposo que és cosa de l’empresa, però ha passat en altres ocasions i crec que és una qüestió que es podria millorar. Gràcies!

    • Ho tenim en compte; ja hem reclamat a l’empresa que ens els passi amb més antel·lació; aquest mes ha anat especialment malament. Disculpeu les molèsties!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *