juny

16

2019

Més de 450 persones acomiadant un curs

Per qüestions alienes a la seva voluntat, qui escriu aquestes línies avui no va poder gaudir ahir de la festa de final de curs. (arggggg!) Però, tal i com t’ensenyen a les facultats de periodisme, es tracta de buscar totes les fonts viables que hagin vist “l’escena del crim” per poder narrar què ha passat.

Que la meva filla arribés a casa passades la 1 de la matinada i amb un somriure d’orella a orella, ja feia preveure una crònica d’eufòria, nostàlgia i diversió assegurada.

No m’ha costat pràcticament ni l’esforç d’agafar el telèfon per conèixer de fonts fiables el què va passar a la Festa de Final de Curs; des de la matinada d’ahir i tot durant tot el dia d’avui he rebut per cel, mar i terra, desenes de missatges eufòrics, agraint a l’organització, als voluntaris i a l’equip de mestres de l’escola. “Quin orgull!”, era l’expressió que se sentia.

Com a exemple, un botó: (o varis botons, va)
– Me siento muy orgulloso de formar parte de esta AMPA. No me gusta dar jabón; pero para ser el primer año para muchos en el AMPA es para quitarse el sombrero– diu un membre de l’AMPA (per les seves expressions el coneixereu).

Som collonuts i collonudes, malgrat el caos inicial que hi ha hagut– afirma la presidenta de l’AMPA. En aquest sentit hem rebut idees de gent del Cristòfor Mestre i de mares que ens han contactat per Facebook que intentarem posar a prova el curs que ve, per agilitzar l’inici del sopar. De tot se n’aprèn!

– Jo també tinc dues paraules bru tal! No me’n surten més ara mateix! – una altra membre de l’AMPA

Disfrutar de lo que se ha conseguido hoy ha sido muy duro, lo sé, he visto momentos de todo,  frustración, impotencia… pero cuando se ve lo que se ha vivido… no tiene precedentes! Yo siempre digo que lo único que tenia claro es que mi hija estudiaría en un colegio publico. El Baltà supera esto. (…) Hoy he calculado ha groso modo que había más de 450 personas cenando. – Un altre membre de l’AMPA, just en aquell moment en què el vi i el cava et fan dir a tothom que els estimes.

– Lo que se ha vivido hoy en el Baltà no se ha visto nunca. 450 personas cenando juntas, bailando, hablando, en una escuela abierta, magnífica. – recalca un pare del Baltà

– És per dies com aquest que m’agrada tant treballar en aquest centre. Parlem sempre d’innovar, de plans educatius i hem de remarcar molt més moments d’inclusió social com el que s’ha viscut avui. Emplacem-nos a cercar-ne més! Tots i totes som Baltà! – una mestra eufòrica.

I els guanyadors i guanyadores del concurs de pastissos d’enguany van ser…

 

** Podeu veure més fotos a l’apartat Àlbum de Fotos d’aquest web. Per a accedir-hi, necessiteu una contrasenya. Si no la teniu, contacteu amb l’MPA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *