juny

25

2019

L’Editorial de La Veu del Baltà

Benvolgudes famílies,
El passat mes de novembre ens vam estrenar com a nova Junta de l’AMPA del Baltà, i des de llavors han passat uns mesos que ens han servit per ubicar-nos i endinsar-nos en aquest “impressionant” món de les AMPES. Hem viscut algunes ratxes de tempesta i ventades, segurament pel desconeixement de molts temes, però gràcies a la impecable implicació dels nous membres de la nova junta, dels membres de l’anterior, de les famílies i de l’equip directiu del centre, s’ha subjectat el timó de l’embarcació i hem mantingut el nostre rumb.

Com a presidenta de l’AMPA, càrrec que és per mi un nou repte i que assumeixo amb una gran responsabilitat i il·lusió, el primer que m’agradaria és convidar a tot aquell/a que estigui interessat a col·laborar amb l’AMPA de la manera que millor pugui. Ja sabem que aquesta entitat està oberta a tots els pares i mares d’alumnes d’aquest centre i qualsevol ajuda o proposta que es vulgui aportar serà benvinguda.

La funció de l’AMPA és el dia a dia i el contacte directe amb l’escola, les famílies, els alumnes, els i les mestres, el personal del centre, amb tots en definitiva . Junts, AMPA i escola, treballem amb l’ interès i la voluntat perquè els nostres fills i filles puguin gaudir de la millor educació pública possible. És necessari posar en valor tot allò que fem, les iniciatives, els projectes, les accions solidàries, i el temps immens de dedicació personal per part dels membres de la junta per aconseguir que la nostra escola funcioni com ho ha anat fent, amb normalitat i de la millora manera possible.

Voldria donar les gràcies a aquesta AMPA per la seva implicació voluntària, la il·lusió en tirar endavant noves idees, l’absoluta dedicació i pel treball del dia a dia, que no és fàcil, però es fa amb moltes ganes gràcies al temps personal que cadascú hi dedica. I relacionat amb això, vull agrair també a les nostres parelles, fills/es i famílies que d’alguna manera pateixen la nostra dedicació a l’AMPA i que ens recolzen i en ajuden per poder tirar endavant aquest projecte amb èxit.

Ja per acabar, ara que ens trobem a la finalització del curs i és moment de celebració amb la festa de tancament del curs escolar, només ens resta acomiadar a tots els alumnes, especialment als de sisè que l’any vinent encetaran una nova etapa educativa. I òbviament donar la benvinguda a les més que merescudes i esperades vacances d’estiu.

GRÀCIES I FINS AL CURS VINENT!

Sílvia Vilà,
presidenta de l’AMPA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *