juny

28

2019

Ja es pot comprar el material pel curs que ve

L’AMPA prepara cada any els llistats, preus i descomptes per a la venda de llibres de text de tots els cursos de l’escola. El llistat inclou la quota del Projecte de Socialització de Llibres i Material Didàctic, que s’ha elaborat conjuntament amb l’escola per donar resposta als canvis metodològics s’estan aplicant al Baltà, i que suposen la supressió de llibres de text reutilitzables. Inclou també la quota del +Música.

I què és el Projecte de Socialització?
El Projecte de Socialització de Llibres i Material Didàctic dóna resposta als canvis metodològics que s’estan aplicant. Requereix del compromís de les famílies i és imprescindible ser soci de l’AMPA.

D’aquesta manera, les famílies associades a l’AMPA poden fer la reserva abans de començar el nou curs i adquirir els lots amb un descompte, a través d’una plataforma en línia.

I el projecte +Música?
El projecte +Música es va iniciar ara fa 3 cursos amb la mateixa filosofia que el projecte Socialització, però amb instruments de música, en el cas del Baltà son instruments de vent: saxos, trompetes i trombons.

També requereix del compromís de les famílies i és imprescindible ser soci de l’AMPA.

Quan he de comprar el material i com sé què he de comprar?
La plataforma en línia ofereix més rapidesa, comoditat i eficàcia en l’adquisició dels lots.

El llistat de fitxes de llibres per cursos el trobareu a l’apartat de Documents

Les reserves es podran fer des del 28 de juny al 12 de juliol. El pagament dels llibres es podrà fer online, amb targeta de crèdit, per transferència bancària o des del caixer automàtic.

El material adquirit el trobareu a l’aula el primer dia de curs.

Les comandes fetes fora de termini es tramitaran segons existències, i caldrà abonar 5€ més del preu del lot en concepte de ports.

Com funciona aquesta plataforma
1r) Cal entrar a la plataforma https://pedidos.jnadal.cat/pedidos
2n) A l’apartat Codi de Centre hi posarem el codi balta1920 i clicarem el botó ‘enviar’
3r) Omplir les dades que es demanen
– Cal seleccionar tots els llibres que necessiteu.
– En el cas d’alumnes de 3r, 4rt, 5è i 6è adherits al projecte de Socialització, també s’haurà de seleccionar el lot de socialització i la quota del projecte +Música.

4t) Fer el pagament. El pagament s’ha de fer efectiu quan es fa la reserva ( targeta de crèdit o transferència ). Si escolliu l’opció de la transferència:
– Podeu fer una transferència a : Banc Sabadell, S.A. : ES70 0081 1666 1000 0108 1612
– A través del caixer : Banc Sabadell – pagament a tercers ( Codi 130700 )
IMPORTANT : incloure el nom de l’alumne i el curs.
Quan s’efectui la comanda i el pagament, rebreu una factura a la vostre adreça de correu electrònic. L’AMPA també rebrà la notificació dels pagaments efectuats per part de les famílies.

I si tinc beca?
L’AMPA farà la regularització amb les famílies becades quan ens arribin els ajuts.

  1. […] tan bé que val la pena! – Heu de fer la reserva del material didàctic! Us expliquem com aquí – Aneu pensant les activitats extraescolars que voleu fer; que n’hi ha de molt xules! […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *