maig

6

2019

Un seguidor de luxe a Instagram

L’Instagram de l’AMPA del Baltà ja té ni més ni menys que 168 seguidors; i des d’aquest cap de setmana, a més, en tenim un que ens agrada especialment: els nois i noies de sisè que han creat la Cooperativa ‘Crea i Diverteix-te‘ han apostat també per aquesta xarxa social per a difondre les seves activitats i crear comunitat amb usuaris amb interessos comuns. Ja moment ja tenen 125 seguidors (125!!!) i han publicat 11 posts.

Seguiu-los! Els trobareu a @crea_i_diverteix_te i podreu veure els productes que venen, com els preparen, com treballen…

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by C♡PERATIVA CREA I DIVERTEIX-TE (@crea_i_diverteix_te) on

 

Recordeu que l’AMPA del Baltà estem present a Facebook, Twitter i Instagram. I tenim també un butlletí electrònic al qual us podeu subscriure i rebreu quinzenalment totes les novetats publicades als webs de l’escola i de l’AMPA. Impossible de no estar informats de tot el què passa a can Baltà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *