maig

23

2019

Tens roba que ja no fas servir?

Famílies, com cada any El Baltà col·labora amb la Campanya de recollida de roba usada i calçat que organitza Glorr, empresa col·laboradora de l’organització no governamental Global Humanitària.

La roba obtinguda es destina a l’ajuda de nens necessitats del nostre país: programes d’atorgament de beques a l’estudi, ajudes per a l‘adquisició de material escolar, beques de menjador i beques per al transport, així com el lliurament directe de roba de vestuari.

Per això, aquests dies us farem arribar, a través dels vostres fills i filles, una bossa per tal que la pugueu omplir de tota aquella roba i calçat que se us ha quedat petit o que, per un o altre motiu, ja no feu servir. Les bosses les heu de deixar a sota de l’escala de l’edifici de primària. I teniu de temps fins el proper dijous 30 de maig al matí.

(Sobretot, no porteu bosses fora de la data límit perquè ja no les podem fer arribar als organitzadors de la campanya i ens ocasiona problemes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *