maig

29

2019

Propostes d’extraescolars per al curs que ve

A l’AMPA del Baltà som molt previsors i encara no hem acabat un curs que ja comencem a pensar en el següent. Quines extraescolars teniu ganes de fer? A partir de l’experiència dels darrers anys i de les propostes que hem anat rebent per part de les famílies, hem preparat un primer llistat provisional de les activitats extraescolars previstes per al curs 2019-2020.

Es tracta d’una primera proposta, perquè us ho pugueu anar mirant i rumiant. En funció del nombre d’inscrits en cada una de les activitats i dels comentaris que anem rebent, d’aquí a unes setmanes publicarem el llistat definitiu de les activitats i obrirem el període d’inscripcions.

> Consulteu el llistat de les activitats proposades, els horaris i els preus aquí (pdf).


Les novetats
MONSTER TALENT – per a nois i noies de 1r a 6è.
Una activitat per explorar el talent innat de l’infant. A través de dinàmiques, activitats i jocs en equip es treballen diferents tipus d’habilitats, reforçant sempre el potencial de cada nen i nena. Cada mes es practica un talent a partir d’un personatge que representa una habilitat concreta.

DANCEFUSION – per a nois i noies de 1r a 6è.
Coreografies pensades i estructurades, amb diferents estils de música i ritme.

DANCEFIT – per a mares i pares (!)
I qui ho diu que els més grans no podem fer també extraescolars? És hora de moure el cos! Dancefit és una activitat d’esport de ball amb música, enfocada a mantenir un cos saludable, combinant capacitats físiques com flexibilitat, coordinació, orientació i ritme.

  1. Els extraescolars d’escacs es seguiran fent els divendres migdia? Hi ha alguna possibilitat de fer-los a la tarda?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *