abr.

24

2019

La crònica del 23

23 d’abril, diada de Sant Jordi. Dia de tornada a l’escola després de les vacances de Setmana Santa i tret de sortida a la Setmana Cultural del Baltà. Intensíssim!

De bon matí, els nois i noies de 5è i 6è van poder conèixer la història de la Martina i van descobrir la importància de visibilitzar les anomenades malalties rares. La xerrada els va fer pensar tant que no van dubtar a córrer a fer polseres, anells i altres coses per vendre a la tarda, juntament amb el berenar solidari, i aportar el seu granet de sorra a la causa. Des d’aquí, un fort agraïment i una enorme felicitació per aquesta iniciativa!


Durant el matí, mitjans i grans van visitar les parades de la Rambla. Quin ambient més bonic que es respira sempre el dia de Sant Jordi a Vilafranca!

I va arribar la tarda i les famílies van poder compartir amb els fills i filles la diada. Amb els tallers que el Grup de Grans havien preparat per tot el pati de l’escola i amb el contacontes de la gran Raquel Mayorga, que ens va emocionar a tots i totes.

I per fer-ho tot encara més dolç, el berenar solidari. Vam esgotar existències! Quina gana i quines ganes de col·laborar que tenen les famílies del Baltà! Quina il·lusió més gran! Ens encanta la diferència, ens encanteu vosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *