abr.

5

2019

Falten 36 hores. 35. 34. 33. 32…

La Comissió del Cros ja està suant la samarreta i això que encara no han començat les curses. Preparant les bosses amb els obsequis, definit els circuïts sobre el terreny, traient la pols al podi… QUE EL CROS ÉS AQUEST DIUMENGE!

Ja hem repartit els dorsals a tot l’alumnat del Baltà; recordeu: cal que hi apunteu el nom i cognoms del nen o nena, la seva data de naixement i que poseu una creu a la seva categoria. Pels imperdibles no patiu; en tindrem al punt d’inscripcions ubicat al menjador de l’escola.

I poc més a dir… entrenament, estiraments i dormir i menjar bé per fer un bon paper al XXVIII Cros Baltà i Elias!

(Si encara queden dubtes sobre com anirà la jornada, ho tenim tot explicat en aquest apartat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *