abr.

2

2019

Exhibició de l’activitat ‘Expressió corporal mitjançant la dansa’

El proper dilluns 8 d’abril, a les 17h, les nenes i els nens que realitzen l’activitat extraescolar  Expressió corporal mitjançant la dansa faran una petita exhibició vinculada a la setmana d’actes de Sant Jordi.

Ja que aquest any la setmana de Sant Jordi coincideix amb dilluns de pasqua, la comissió d’extraescolars, conjuntament amb les monitores, hem decidit fer aquest acte abans que marxin de vacances per tal que l’espectacle tingui més èxit.

Aquell dia, les nenes i els nens que hi participen han de portar pantalons negres i samarreta d’un color que no sigui negre (blanc, marró o gris); l’Ernesto obrirà la porta principal de l’escola a les 16:55h..

Mares, pares, àvies i avis dels petits dansaires… us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *