març

29

2019

Primavera, Sant Jordi i intercanvi de llibres!

Sant Jordi ens agrada tant que tot just entrem al mes d’abril ja hi comencem a pensar. Com cada any, celebrarem la ja tradicional setmana d’activitat cultural. Enguany, coincideix just al tornar de Setmana Santa. Aviat us presentarem tot el programa d’actes que estem preparant; estigueu atents!

El que ja us podem avançar és que el divendres 26 d’abril hi haurà el Mercat d’Intercanvi de Llibres; una iniciativa del Baltà que vol incidir ens els valors d’intercanvi i reutilització de llibres. Cada nen i nena aportarà un llibre i, el dia de l’intercanvi, muntarem unes parades on en podran escollir un altre que hagi portat algun company o companya.

Des de l’escola han enviat un correu a totes les famílies explicant bé el funcionament de l’activitat:
– Els llibres han d’estar en bon estat (ni guixats ni trencats)
– No cal que corresponguin exactament a l’edat del nen o nena
– Si es vol aportar més d’un llibre es pot fer; com més llibres a les parades millor!
– El dia de l’intercanvi tots els alumnes podran canviar el tiquet que se’ls hi haurà donat per un llibre de qualsevol parada, encara que no sigui la del seu grup.
– La recollida de llibres es farà des del dilluns 1 d’abril fins al divendres 12 d’abril. És important que el porteu el més aviat possible perquè els vostres fills i filles el puguin presentar als seus companys de classe dins els 30 minuts de lectura.

  1. […] berenar solidari, exhibicions d’activitats extraescolars, mercat d’intercanvi de llibres… i un plat fort per al fi de […]

  2. […] Jordi a càrrec dels grups de teatre de mitjans i grans 15:30- Lectura en parelles 16:30 – Mercat d’intercanvi de llibres 16:45- Espectacle d’animació a càrrec de Roger […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *