març

29

2019

Participem a l’estudi de mercat dels nois i noies de 6è

Un any més, els nois i noies de 6è del Baltà participen en el programa CuEmE, un programa de la Diputació de Barcelona per a fomentar la cultura emprenedora a l’escola i les competències bàsiques en el cicle superior d’educació primària.

Durant un curs escolar, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar; i com diu la pròpia web de la diputació, ho fan amb “el recolzament de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de la seva localitat”. És a dir, que aquí és on entrem nosaltres, les famílies!

Ja ens han demanat una primera col·laboració. En un correu que han enviat a totes les famílies, ens expliquen que la seva cooperativa ja té nom (Happy Bal), ja té logo (molt xulo!) i ja té blog (https://coophappybal.blogspot.com/). I ens demanen contestar una enquesta; proposen una sèrie de productes i estan fent un estudi de mercat per saber quins agraden més.

Donem la nostra opinió!
https://forms.gle/bWdug3c9X3W4DYHG9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *