març

7

2019

Convocatòria de vaga per divendres 8 de març

Com ja sabreu, demà divendres 8 de març és el Dia Internacional de les Dones. Per part dels sindicats, hi ha convocades diverses accions per a reivindicar la igualtat en tots els aspectes. Les opcions proposades van des de mobilitzacions i aturades parcials, fins a una vaga general de 24 hores.

Des de l’equip directiu del Baltà ens informen que l’escola no pot garantir que el funcionament normal del centre i que s’oferiran serveis mínims. D’acord amb l’escola, l’AMPA també oferirà serveis mínims d’acollida i de menjador.

Us recordem que si algun infant usuari habitual del servei de menjador té previst secundar la vaga i no assistir a l’escola, cal que ens avisi amb antel·lació (abans de les 9.30h del divendres); en cas contrari, tal i com defineix la normativa, s’haurà de pagar el servei sencer.

D’altra banda, l’activitat extraescolar del migdia es realitzarà amb normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *