febr.

4

2019

‘Experiències matemàtiques’, una exposició molt recomanable

Experiències matemàtiques’ és una exposició on està prohibit no tocar. La podeu visitar a la Capella de Sant Joan de Vilafranca fins el dia 10 de març, i els qui ja hi han anat en canten excel·lències.


Es tracta d’una proposta lúdico-formativa que vol acostar les matemàtiques a tothom. L’exposició s’adreça al públic en general, però les visites guiades que es fan amb les escoles se centraran en el cicle superior de primària i els alumnes de secundària i batxillerat de les escoles de Vilafranca.

I a més…
Al voltant de l’exposició s’han preparat dues xerrades, una sobre màgia i matemàtiques (el 18 de febrer, a les 18h) i una altra sobre geometries amb bombolles de sabó (l’11 de març, també a les 18h) que es faran a l’espai de l’antic mercat de la Pelegrina.
I mentre duri l’exposició es podran trobar, repartits per diversos establiments de Vilafranca, uns petits enigmes a l’abats de tothom que s’hauran de resoldre fent us de les matemàtiques.

>> Si voleu més informació, aquí teniu la crònica que va fer RTV Vilafranca el dia de la inauguració:
«Experiències matemàtiques», del Museu de Matemàtiques de Catalunya, arriba a Vilafranca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *