des.

17

2018

El divendres 21 de desembre el despatx de l’AMPA romandrà tancat

Us informem que, per qüestions organitzatives, el proper divendres 21 de desembre el despatx de l’AMPA romandrà tancat i no oferirem atenció presencial a les famílies. Per a qualsevol consulta urgent podeu enviar un correu electrònic a ampa@ampabalta.cat i us atendrem el més aviat possible.

Recordar-vos també que el dia 21 l’horari lectiu de l’escola finalitza a les 13h. El servei de menjador funcionarà amb normalitat i els nenes i nenes que es queden a dinar es podran passar a buscar a partir de les 14:30 i fins màxim les 15h.

  1. […] afecten el mateix divendres 21: – Per qüestions organitzatives, el divendres l’AMPA no oferirà atenció presencial a les famílies. Per a qualsevol consulta, ens podeu enviar un correu electrònic a ampa@ampabalta.cat. – […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *