des.

5

2018

Comunicat referent a la convocatòria de vaga del 12 de desembre

Els sindicats UGT i CCOO han convocat una vaga general del sectors públics de la Generalitat de Catalunya pel proper dimecres 12 de desembre. L’Equip directiu de l’escola ha enviat un comunicat a les famílies on s’informa que l’impacte d’aquesta convocatòria al Baltà serà mìnima i que, per tant, aquell dia l’escola funcionarà amb normalitat.

L’AMPA oferirà també els seus serveis amb normalitat (acollida, menjador i activitats extraescolars). Per tant, si algun infant usuari habitual dels serveis té previst secundar la vaga i no assistir a l’escola, cal que ens avisi amb antel·lació, tal i com defineix la normativa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *