oct.

3

2018

Ajuts a l’escolarització

L’escola ens informa que ja ha sortit la resolució del programa dels ajuts a l’escolarització amb el percentatge concedit per a cada alumne.
Aquelles famílies que hagin sol·licitat l’ajut i vulguin saber si se’ls hi ha concedit, poden consultar la llista a la cartellera que hi ha a la planta baixa de l’escola. En aquesta llista no apareixen els noms i cognoms, ja que es tracta de dades personals, sinó els DNIs.

Aquelles famílies a qui se’ls hi hagi atorgat l’ajut, poden passar per secretaria per a consultar com us queden les despeses del curs a partir de divendres. Excepte les famílies amb fills a 3r, 4t i 5è, que podran consultar els imports demà dijous ja que aquests cursos marxen de colònies d’aquí quinze dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *