set.

5

2018

Ja tenim el nou curs aquí!

Famílies… les vacances s’han acabat. És hora de començar a posar el nom a totes les peces de roba, de recuperar la motxilla del fons de l’armari i de tornar a quadrar horaris familiars. Comença el curs 2018-2019!

Us recordem algunes informacions importants:

Els serveis de menjador i acollida comencen el mateix 12 de setembre per a tota l’escola excepte pels nens i nenes de P3, que comencen amb un període d’adaptació. Per als més petits, els aquests serveis començaran el dilluns 17 de setembre.

– En aquest apartat de la web trobareu la llista de tot el que han de portar els nens i nenes que es queden a dinar.

Les activitats extraescolars començaran el dilluns 24 de setembre. I el període d’inscripcions acaba el 18 de setembre. Podeu consultar la graella d’horaris en aquest enllaç (fixeu-vos que hi ha novetats interessants i que inaugurem franja horària de migdia per a l’anglès els petits!) i descarregar-vos la butlleta d’inscripció clicant aquí.
Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb l’Ernesto Ginebra, coordinador de les activitats extraescolars (activitats@ampabalta.cat) o amb l’AMPA (ampa@ampabalta.cat).

Acabeu de gaudir d’aquests últims dies i ens veiem ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *