set.

20

2018

Comencen les extraescolars, vine a provar-les!

Dilluns que ve, 24 de setembre, donarem el tret de sortida a les activitats extraescolars.

Començaran tots els grups, excepte l’activitat de teatre per a P4 i P5. Degut a les poques inscripcions rebudes hem decidit deixar el teatre dels més petits en stand by. En aquest cas obrirem una llista d’espera i, si s’hi apunta més gent, obrirem un grup més endavant.

Per a la resta d’activitats, tot segueix sobre el previst. Us comentem algunes qüestions:

Zumdance: és una de les principals novetats per als nens i nenes de 1r a 6è i per això les dues primeres setmanes seran de prova. Podreu provar l’activitat i valorar si us hi voleu apuntar. Passades aquestes dues setmanes veurem si hi ha prou inscripcions per a seguir endavant.

Cuina i sensibilització musical: igual que en el cas de zumbdance, les dues primeres setmanes seran obertes perquè pugueu provar si us agrada. En aquest moment hi ha poques inscripcions formalitzades, l’activitat seguirà només si s’arriba a un mínim de participants.

Teatre musical, multiesports, escacs i bàsquet també ofereixen dues setmanes de prova perquè els nenes i nenes puguin valorar si els hi agrada i volen apuntar-s’hi.

Així doncs, si esteu interessats en provar alguna d’aquestes activitats o bé ja teniu clar que us hi voleu inscriure, podeu contactar amb l’Ernesto Ginebra, coordinador de les extraescolars, al correu activitats@ampabalta.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *