juny

6

2018

Programa d’ajuts econòmics a l’escolarització

El mes de juny comença el període de recollida de sol·licituds del Programa d’ajuts econòmics a l’escolarització de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, que ofereix ajudes econòmiques per a material escolar, llibres, sortides i colònies .

La recollida de sol·licituds s’organitza segons els centres educatius. Les famílies d’El Baltà que desitgin optar als ajuts han de sol·licitar-ho del 25 de juny al 6 de juliol, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vilafranca, de dilluns a divendres en l’horari de 9 del matí a 2 de la tarda.

Qualsevol sol·licitud que es presenti fora d’aquestes dates serà considerada fora de termini.

Per poder tenir accés als ajuts a l’escolarització cal complir els següents requisits:
– Viure a Vilafranca
– Estar escolaritzat en un centre educatiu de la vila que participi en el programa d’ajuts (la nostra escola és un d’aquests centres)
– No rebre cap altre ajut per als mateixos conceptes, llevat del cas que els ajuts concurrents per a un concepte concret no superin el cost suportat per l’alumne.
– Tenir una situació socioeconòmica familiar que estigui dins dels barems que es concreten a les bases de la convocatòria
– Que els beneficiaris dels ajuts assumeixin una part mínima del cost econòmic dels materials i les activitats.

Trobareu les bases completes de la convocatòria així com els impresos necessaris per presentar la sol·licitud en aquest enllaç.

(Més informació al web de l’ajuntament de Vilafranca)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *