juny

26

2018

El casal d’estiu ja està en marxa!

Això ja ha arrencat! Des d’aquest dilluns i fins el 27 de juliol, El Baltà es torna a omplir de jocs, activitats, riures i aigua amb el casal d’estiu organitzat conjuntament amb el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Per als despistats, us recordem algunes informacions importants:

– L’horari del casal és de 9 a 13 hores, (podent entrar a les 8.30 i venir a recollir el nen/nena a les 13.30 hores). El servei d’acollida és de 8.00 a 8:30 i de 15:00 a 16:00 hores i de servei de menjador de 13:00 a 15:00 hores).

– Cada divendres (dilluns pels nouvinguts) donarem als nens/es una carta informativa amb la informació necessària per la setmana següent.

– En cas que la persona que vingui a buscar al nen/a no sigui l’habitual, preguem que ho comuniqueu al matí. Si voleu que el nen/a marxi sol/a, preguem que ens signeu una autorització que us donarem; i si el nen/a ha de sortir abans de l’horari establert, és obligatori portar una nota signada (on es notifiqui qui vindrà a recollir-lo o si ha de marxar sol) i comunicar-ho al matí al coordinador del casal.

– En el cas que vulgueu ampliar la vostra estada al casal, ho heu de comunicar i fer la inscripció el dimecres de la mateixa setmana.

– La sortida a Illa Fantasia i la Granja Escola de Navàs té un cost de 15€ que es pagarà a part.

Què cal portar:

– Els alumnes de p3 (i alumnes amb problemes –incontinències, etc-) una muda de roba sencera de recanvi dintre d’una bossa de plàstic marcat amb el nom del nen/a.

– Petits (P3 a P5): Una caixa de cartró per guardar el material pels jocs d’aigua: banyador, tovallola, calçat còmode i protecció solar, que es quedarà a l’escola per fer les activitats d’aigua.

– Gorra, ampolla d’aigua petita de plàstic (o cantimplora) i l’esmorzar.

– Protecció solar. Han de venir amb la protecció solar posada de casa, encara que nosaltres li podem tornar a posar.

– A més d’aquest material, es pot demanar alguna cosa (material reciclable, etc.) que ho comunicarem amb antelació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *