maig

21

2018

La junta de l’AMPA es renova… i hi faltes tu!

El proper mes de novembre celebrarem eleccions a la junta de l’AMPA. Alguns dels qui ara en formem part ja finalitzarem la nostra col·laboració amb l’entitat i ens tocarà deixar pas a noves incorporacions. Per tal de facilitar el màxim la feina als qui ens succeeixin, volem tenir prou temps per fer un bon traspàs; i és per això que comencem ja ara a fer la crida.

Busquem pares i mares que vulguin formar part de la junta i col·laborar a fer possible que totes les tasques que es duen a terme des de l’AMPA de l’escola puguin seguir endavant.

Necessitem noves incorporacions, noves idees, noves maneres de fer. T’hi apuntes?

Conscients que no sempre s’acaba de saber del tot què fa la junta de l’AMPA i que en un primer moment pot espantar una mica apuntar-s’hi, per si implica massa feina; dedicarem unes setmanes a intentar explicar el funcionament, els objectius i les responsabilitats de l’AMPA i els i les membres de la Junta. I, més enllà d’aquestes explicacions, estarem encantats de resoldre qualsevol dubte o comentari que ens vulgueu fer arribar (presencialment al despatx, per telèfon o per correu electrònic; trobareu totes les dades de contacte aquí).

Avui, i per començar, us volem recomanar un article publicat ara ja fa un temps al Diari de l’educació. L’article, escrit per l’Anna Llucià, es titula ‘Homenatge a les AFA’, i és una bon resum de la feina que fa una AMPA (també anomenades AFA, si ens hi referim com a Associació de Famílies d’Alumnes). El podeu llegir sencer en aquest enllaç, i aprofitem per a remarcar un paràgraf que esperem que us animi a voler col·laborar activament amb l’AMPA de la vostra escola:

Tot i que la participació de les famílies a les AFA és voluntària, resulta imprescindible per al bon funcionament de les escoles i el sistema educatiu. Sense elles no estarien garantits els serveis bàsics per a les famílies i tindríem un sistema educatiu menys equitatiu. Així ho demostren les enquestes i els estudis que la Fundació Jaume Bofill ha realitzat a través del projecte Famílies amb veu

Si esteu interessats a formar part de l’AMPA del Baltà escriviu-nos a junta@ampabalta.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres. Us hi esperem!

  1. […] ho avançàvem fa uns dies: el curs que ve hem de renovar part important dels membres de la Junta i necessitem noves […]

  2. […] – Les comissions – Campanya: “Vine i troba el teu lloc a l’AMPA” – Homenatge a les AFA – L’AMPA… per què serveix?  – Imaginem-nos una escola sense […]

  3. […] – Les comissions – Campanya: “Vine i troba el teu lloc a l’AMPA” – Homenatge a les AFA – L’AMPA… per què serveix?  – Imaginem-nos una escola sense […]

  4. […] – Les comissions – Campanya: “Vine i troba el teu lloc a l’AMPA” – Homenatge a les AFA – L’AMPA… per què serveix?  – Imaginem-nos una escola sense […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *