abr.

27

2018

Una setmana de tardes culturals

Un any més, al Baltà hem estirat Sant Jordi fins a convertir-lo en una setmana plena d’activitats culturals. I un any més, també, la participació de les famílies ha anat en augment i hem pogut viure unes tardes magnífiques en un ambient immillorable.

Hem intercanviat llibres; els alumnes de sisè ens han fet fer manualitats; hem escoltat contes; hem vist teatre; hem escoltat corrandes (i les hem cantat plegats!); hem jugat amb globus, i han nascut dues webs noves.
I el que ens fa més il·lusió, hem recaptat 300 euros amb els berenars solidaris en benefici del Laboratori de Recerca per al càncer infantil de Sant Joan de Déu!

Moltes gràcies a tots i totes per venir i, sobretot, moltíssimes gràcies als voluntaris i voluntàries, als col·laboradors i col·laboradores, que ens heu ajudat a fer possible aquesta ja consolidada tradició del Baltà. Visca Sant Jordi!

A continuació, un resum en imatges:

Sant Jordi 2018

  1. Magnífic!

  2. […] segurament l’exemple més evident); i a nivell més general, organitzant accions solidàries, recollides de fons per a causes socials i un llarg […]

  3. […] de la Setmana Cultural del Baltà; l’any passat, per exemple, els beneficis van anar destinats al Laboratori de Recerca per al càncer infantil de Sant Joan de Déu. I cada any tenen molt bona […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *