març

19

2021

Imprimeix-te el dorsal pel Cros (diferent) del Baltà!

Famílies, que això és aquest diumenge!

Ja ho teniu tot a punt? Recordeu que podeu escollir entre els dos circuïts que hem preparat (els teniu aquí); que us heu de fer fotos durant el recorregut i enviar-nos-les a ampa@ampabalta.cat (no les farem públiques, les publicarem a la part privada del web on només hi tenen accés les famílies de l’escola); que cal seguir la normativa sanitària, i que… es tracta de passar-ho bé!

El dorsal és aquest que veieu aquí. Clicant sobre la imatge us el podreu descarregar i imprimir per lluir-lo el diumenge. Aquest Cros el correrem (o caminarem, cadascú que faci el que vulgui), tots i totes amb el mateix número, el 2021, per recordar sempre més com hem après a adaptar-nos a aquest any tan estrany que estem vivint.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *