febr.

9

2021

Les vostres opinions sobre el servei de menjador

Com ja sabeu, a finals d’any us vam fer arribar una enquesta de valoració del servei de menjador. Ens vau respondre 81 famílies i, a continuació us presentem els resultats:

 

 

 

 

Després de saber l’opinió de les famílies, vam realitzar també una enquesta de satisfacció del servei de menjador als infants de tota l’escola, durant el mes de gener.

I amb tota la informació recollida estem treballant conjuntament amb l’equip de cuina i monitoratge per tal de revisar aquells plats que no acaben de funcionar (com hem detectat que passa amb les llegums, les truites i la varietat de salses).

Perseguint sempre l’objectiu que els nostres infants mengin a gust i de forma saludable a l’escola, i que l’espai del menjador sigui també un espai educatiu, des de la Junta de l’AMPA dediquem moltes hores a vetllar per aconseguir un servei de qualitat.

I, com en qualsevol altra tema, volem i necessitem els vostres comentaris, el feedback de les famílies. Ens trobareu sempre a l’altre costat del telèfon (605 20 30 62) i del correu electrònic (ampa@ampabalta.cat). Us atendrem també sempre que ho desitgeu al nostre despatx (ara, per qüestions sanitàries amb cita prèvia) i també ens podeu deixar comentaris a les xarxes socials (Instagram o Facebook). 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *