oct.

19

2020

Cuina, robòtica i música!

Atenció, famílies! Ens falten molt poques inscripcions per acabar d’omplir les activitats extraescolars de Robotix, Sensibilització musical i Chif, Chof, Chef. Què, us hi animeu?
Oferim una primera sessió gratuïta perquè pugueu venir a provar si us agrada. Només cal que ens avisis del dia que vindràs a activitats@ampabalta.cat. I si ja ho tens clar, omple el full d’inscripció i fes-nos-el arribar a la mateixa adreça electrònica.

 

Robotix
Robotica educativa per a infants i joves, utilitzant la metodologia de lego education. L’entorn social i laboral en el que s’integraran els joves del segle XXI requereix persones actives, flexibles, creatives i orientades al treball en equip, capaces d’aportar solucions innovadores als reptes de futur. ROBOTIX Penedès potencia aquestes noves habilitats i competències mitjançant un model pedagògic consolidat i contrastat, ideat per Lego Education, que ja es fa servir en països líders en educació com EUA, Finlàndia, Suècia, Corea o Japó.
– Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è
– Horari: dimarts, de 16.30 a 18h
– Preu: 38€/mes

 

Chif, chof, chef
Aprendrem a fer receptes divertides i adaptades a cada edat i sobretot saludables. Calcularen ingredients i quantitats, buscarem estris… i és que a la cuina no només hi cuinem sinó que hi fem pedagogia. Bon profit!
– Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è
– Horari: dimarts, de 16.50 a 17.50h
– Preu: 24€/mes

 

Sensibilització musical
El cos i la pròpia veu són els instruments que tenim més a mà. Als infants, la música els desperta i els enganxa de manera espontània: picar, cantar, escoltar, ballar… Treballarem el coneixement de la nostra veu a través de la melodia, experimentant amb els diferents sons i les diferents tessitures que podem emetre; el coneixement del nostre propi cos a través del ritme (caminant, picant, buscant diferents maneres de picar i de sentir), i el coneixement de la nostra cultura, la nostra llengua a través del repertori tradicional i popular, així com d’altres llengües i altres cultures del món.
– Dirigit a: P3, P4, P5
– Horari: dimarts, de 16.50 a 17.50h
– Preu: 20€/mes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *